Facebook RSS Възстанови

Skype

Skype позволява телефонирането през интернет, при което имате и възможност да се виждате посредством уеб камера.  

Skype отдавна е много повече от обикновен VoIP телефон. Особено практична е функцията за споделяне на екрана (screen sharing), чрез която можете да виждате екрана на компютъра на човека, с който говорите. Skype също така Ви уведомява, когато човек от контактите Ви има рожден ден (в случай, че рождената дата е добавена в профила му).

От известно време Skype има и система за видео конферентен разговор, с помощта на която можете да разговаряте с до 9 човека едновременно.

С по-новите версии бихте могли да си направите общ списък от Вашите нормални Skype контакти и приятелите си във Facebook, като отбележите и любимите си контакти.

Skype е безплатна програма, но към нея могат да бъдат добавени и платени функции. SkypeOut например е функция, с която  можете да извършвате евтино телефониране към стационарни телефони в много държави по света, а със SkypeIn имате възможност да си създадете личен телефонен номер, на който могат да Ви търсят от целия свят.

Срещу заплащане можете също да се сдобиете и с телефонен секретар – друга платена функция, която можете да добавите към безплатната програма.

Skype предоставя добро качество на разговора и сигурна връзка. Софтуерът функционира без да има нужда от допълнителни настройки на Вашия Firewall или рутер.

 Свали безплатно програмата Skype

Уебсайт http://skype.com

Коментарите са затворени.