Facebook RSS Възстанови

Home Keylogger

Home Keylogger е вид шпионски софтуер, който „прихваща“ и записва всяко натискане на клавиш от клавиатурата на даден компютър. Тази програма може да работи в „скрит режим“, при което е невъзможно да бъде засечена. Само този, който знае специална комбинация от клавиши на клавиатурата може да я контролира.

Home Keylogger записва въвежданите данни в лесен за разчитане начин, но също така записва и събитията, които се случват по време на това. Всяко натискане на клавиш е записвано, както и заглавието на прозореца, който е бил активен в този момент. Първоначалната идея на тази безплатна програма за шпиониране е била за родителски контрол, но този „частен детектив“ може да Ви „разкаже“ за всички сайтове, които посещават всички членове от семейството, къде и какви чатове провеждат (дори да изтрият кеша и историята от браузъра).

С Home Keylogger можете да наблюдавате, както членовете на Вашето семейство, така и служители на работното място, в случай, че имате достъп до компютъра, който искате да наблюдавате, за да го инсталирате предварително на него.

 Свали безплатно програмата Home Keylogger

Уебсайт http://www.kmint21.com

Коментарите са затворени.